• SO02
 • so01 (1)
 • so03

Вести

 • 27,July,2019,Indian customers come to our factory
  Post time: Jul-30-2019

  27,July,2019, it is a hot day here in Jinan China, Indian customers come to visit our factory, welcome you all of our friends . Indian friends visited our CNC router machine production department for about 3 hours,then they visited our CO2 laser engraving machine production department after visit...Прочитај повеќе »

 • What is a CNC router machine?
  Post time: May-28-2019

  CNC ROUTER A computer numerical control (CNC) router is a computer-controlled carving and cutting machine related to the hand-held router used for cutting various hard materials, such as wood, composites, aluminium, steel, plastics, glass, and foams. [1]CNC routers can perform the tasks of many c...Прочитај повеќе »

 • Post time: May-21-2019

  Shandong DADI CNC Equipment Co., Ltd. was established in 2014. It is a professional manufacturer of CNC ROUTER and CNC LASER machine.Products are widely used in: advertising industry, woodworking industry, stone industry, furniture industry, aluminum curtain wall decoration industry and other ind...Прочитај повеќе »

 • Време на мислењето: Aug-03-2018

  На универзална употреба на ласерски машина за сечење ги донесе погодности за металопреработувачката индустрија. Ако се уште се заслепени од страна на многу ласерски машини за сечење, можете да се обрне внимание на овие точки. 1. квалитет сечење на ласерско сечење: како некои прибор, автомобили, машини, хардвер и други ...Прочитај повеќе »

 • Време на мислењето: Aug-03-2018

  Процесот на ласерски резба не е само остри "нож" во преработувачката индустрија, но дури и орнаменти и занаети, кои ги гледаме насекаде во нашиот секојдневен живот не може да се одвои од ласерско гравирање. Ајде да погледнеме во она што вид на семејство облека може да се изгради. Употреба на ласер ...Прочитај повеќе »

 • Време на мислењето: Aug-03-2018

  Во тоа време, тоа е за време на периодот на Менг Xia, кога бура се зголемува, честите врнежи од дожд и влажна средина може лесно да доведе до кондензација во ласер, со што се намалува ефикасноста на ласерски и може да се оштети. Како да се реши феноменот на ласерски кондензација? Што е ...Прочитај повеќе »

Прашање Сега
 • * CAPTCHA: Ве молиме изберете ѕвезда

WhatsApp Online Chat !