ИЗВЕДЕНИ ПРОИЗВОДИ

 • Ние ги ставаме нашите клиенти и квалитетот на прво место, им обезбедуваме на клиентите.Ние ги ставаме нашите клиенти и квалитетот на прво место, им обезбедуваме на клиентите.

  СЕРВИС

  Ние ги ставаме нашите клиенти и квалитетот на прво место, им обезбедуваме на клиентите.
 • Ние сме професионален производител. Имајте 10 години продажба и техничко искуствоНие сме професионален производител. Имајте 10 години продажба и техничко искуство

  ПРОФЕСИОНАЛНИ

  Ние сме професионален производител. Имајте 10 години продажба и техничко искуство
 • Воспоставивме агенти низ целиот светски партнерски систем.Воспоставивме агенти низ целиот светски партнерски систем.

  ПАРТНЕР

  Воспоставивме агенти низ целиот светски партнерски систем.
 • Ние сме професионален производител. Имајте 10 години продажба и техничко искуствоНие сме професионален производител. Имајте 10 години продажба и техничко искуство

  НОВО

  Ние сме професионален производител. Имајте 10 години продажба и техничко искуство

ЗА НАС

Шандонг DADI ЦПУ опрема копродукции, Ltd.is е професионален производител на ЦПУ рутер и ЦПУ ласер машина. Производите се широко користени во: индустријата за рекламирање, дрвната индустрија, индустријата за камен, индустријата за мебел, индустријата за украсување wallидови за алуминиумски завеси и други индустрии.

Шандонг Дади ЦНЦ опрема копродукции, Ltd се потпира на сопственото искуство за развој на ЦПУ опрема за многу години, ја апсорбира новата технологија на одлични производи за ЦПУ дома и во странство, а корисниците им веруваат длабоко. Различни серии машини за гравирање се раширени низ целиот свет

ОБЛАСТ ЗА ПРИЈАВУВАЕ

Вести

Каде е нашиот деловен опсег: досега имаме воспоставено системи за посредници во САД, Русија, Канада, Финска, Јунајтед кином, Италија, Бугарија, Тајланд, Пакистан, Индија, Малезија, Кореја, Австрија, исто така на Блискиот исток и Јужна Америка , Африка итн., Имаме партнер и голем број клиенти.

WhatsApp Интернет разговор!
Емили