PRODUKTET ME TIPARA

 • Ne i vendosim klientët dhe cilësinë tonë në radhë të parë, ne u sigurojmë klientëve.Ne i vendosim klientët dhe cilësinë tonë në radhë të parë, ne u sigurojmë klientëve.

  SHERBIM

  Ne i vendosim klientët dhe cilësinë tonë në radhë të parë, ne u sigurojmë klientëve.
 • Ne jemi një prodhues profesional. Keni 10 vjet përvojë shitjesh dhe teknikeNe jemi një prodhues profesional. Keni 10 vjet përvojë shitjesh dhe teknike

  PROFESIONAL

  Ne jemi një prodhues profesional. Keni 10 vjet përvojë shitjesh dhe teknike
 • Ne kemi krijuar agjentë në të gjithë sistemin partner të botës.Ne kemi krijuar agjentë në të gjithë sistemin partner të botës.

  PARTNER

  Ne kemi krijuar agjentë në të gjithë sistemin partner të botës.
 • Ne jemi një prodhues profesional. Keni 10 vjet përvojë shitjesh dhe teknikeNe jemi një prodhues profesional. Keni 10 vjet përvojë shitjesh dhe teknike

  OEW

  Ne jemi një prodhues profesional. Keni 10 vjet përvojë shitjesh dhe teknike

RRETH NESH

Shandong DADI CNC Equipment Co, Ltd. është një prodhues profesional i CNC ROUTER dhe makinës CNC LASER. Produktet përdoren gjerësisht në: industrinë e reklamave, industrinë e përpunimit të drurit, industrinë e gurit, industrinë e mobiljeve, industrinë e dekorimit të mureve të perdes së aluminit dhe industri të tjera.

Shandong DADI CNC Equipment Co, Ltd mbështetet në përvojën e vet të zhvillimit të pajisjeve CNC për shumë vite, thith teknologjinë e re të produkteve të shkëlqyera CNC brenda dhe jashtë vendit dhe besohet thellësisht nga përdoruesit. Seri të ndryshme makinerish gdhendjeje janë përhapur në të gjithë botën

ZONA E APLIKIMIT

WhatsApp Bisedë Online!
Emily