About Us

DADI CNC, me qendër në qytetin Jinan Provinca Shandong, Kinë, ka udhëhequr industrinë në inovacionin e punës me dru dhe industritë lazer për 15 vjet dhe vazhdon të sfidojë industrinë me përparime të reja.

Në DADI cnc, ne synojmë të jemi “globalisht lokal” pasi jemi të përfshirë në shumë programe të qasjes në komunitet në të cilat ofrojmë kohën, mbështetjen, produktet dhe shërbimet tona.

histori

DADI CNC u themelua në vitin 2006 nga qyteti Jinan Provinca Shandong i cili pa një mundësi për të sjellë me cilësi të lartë përpunimin e drurit dhe makineri lazer në të gjithë botën. Makina e parë që u prezantua ishin makina të kombinuara dhe së shpejti të çojnë në makinën më ikonike të DADIc CNC. Me kalimin e viteve kemi ndërtuar një linjë të gjerë të makinerive të përpunimit të drurit dhe makinave lazer përpara se të ecim përpara me zhvillimin e automatizmit tonë CNC.

Ne filluam linjën tonë të makinave CNC me SmartShop dhe së shpejti e ndoqëm atë me makinat Swift dhe IQ. Pas inovacionit në fundin e CNC Router, ne dolëm me makineri edhe më të avancuara siç janë lazerët CO2 dhe hapëse të fibrave. Tani ne kemi një gamë më të gjerë të makinerive në dispozicion se kurrë më parë, të gjitha për t'i ndihmuar klientët tanë të arrijnë qëllimet e tyre për të përmirësuar mënyrën se si ata bëjnë biznes.

Kush është DADI cnc ?

Ne jemi njerëzit që punësojmë, produktet që shesim dhe pasioni për t’i shërbyer klientëve tanë që burojnë nga të dy.

DADI CNC lindi në qytetin Jinan, provincën ShanDong në Kinë, nga një nevojë e dëshpëruar për të gjetur makina gdhendjeje të sigurta, cilësore dhe precize për të gjithë klientët e botës. Tani, mbi dekada më vonë, DADI CNC është ende një korporatë me të njëjtat vlera të cilësisë, saktësisë dhe produkteve të sigurta dhe që gjithashtu përqendrohet në klientët dhe nevojat e tyre.

Ndërsa ne filluam si udhëheqës në industrinë e makinave lazer dhe cnc routers, ne tani kemi aplikuar idetë tona inovative në metal, plastikë, shenja dhe biznese të përbëra.

Ne bëjmë gjithçka me një qëllim në mendje - të ndihmojmë klientët tanë të krijojnë histori suksesi personal.

Ne shesim zgjidhje.

 

Filozofia e kompanisë është që të punësojë punonjës me qëndrime të mëdha, para së gjithash. Ndërsa shumica e kompanive përqendrohen në përvojë, ne besojmë se duke punësuar njerëz me qëndrim të duhur ne mund të krijojmë një kulturë të korporatës e cila është e apasionuar pas kompanisë sonë, produkteve tona dhe duke kënaqur nevojat e klientëve tanë.

Produkte

Fokusi kryesor i DADI CNC është të ofrojë zgjidhje për nevojat e klientëve tanë. Po, ne shesim makina por në fund të fundit ne shesim produkte që zgjidhin çështje të thjeshta në komplekse. Nëse ju jeni punëtori i përkryer që krijoni një vepër arti për t'i kaluar nipit tuaj ose një menaxher të prodhimit i cili kërkon pjesë të sakta, cilësore dhe të qëndrueshme, produktet tona ju ofrojnë mjetet për të përfunduar detyrën.

Ne shesim zgjidhje.

 


WhatsApp Bisedë Online!
Emily