Lajme

 • Çfarë është një prerës thikë lëkundëse? Çfarë materialesh mund të prerë?

  Çfarë është një prerës thikë lëkundëse? Çfarë materialesh mund të prerë?

  Çfarë është një prerës thikë lëkundëse? Çfarë materialesh mund të prerë? Makina/makina prerëse me thikë lëkundëse është një pajisje prerëse materiale me shpejtësi të lartë, me një shtresë (me shumë shtresa), e cila mund të përfundojë automatikisht dhe me saktësi prerjen e plotë, shënimin dhe proceset e tjera, dhe përdoret gjerësisht ...
  Lexo më shumë
 • Si të zgjidhni një makinë prerëse guarnicionesh jo metalike?

  Si të zgjidhni një makinë prerëse guarnicionesh jo metalike?

  Materiali i aplikueshëm i guarnicionit: copë litari azbesti, copë litari prej tape, copë litari gome, copë litari grafiti, copë litari silikoni… Makina prerëse inteligjente e guarnicionit jometalik CNC Shandong Dadi ofron zgjidhje prerëse për kërkesat e prerjes me precizion të lartë dhe problemet e ngushtimit të guarnicioneve të mbylljes. Ky serial...
  Lexo më shumë
 • Detajet e makinës për prerjen e tapetit

  Detajet e makinës për prerjen e tapetit

  Detajet e makinës së prerjes së tapetit Makina prerëse e tapetit është një produkt ushqimor automatik i angazhuar kryesisht nga kompania jonë. Përdoret gjerësisht në sythe teli, lëkurë, jastëkë sediljeje, mbulesa sediljeje dhe qethje delesh, qilima, lesh, xham të butë dhe materiale të tjera. Konfigurimi është si më poshtë: Modeli...
  Lexo më shumë
 • Si të zgjidhni makinën automatike të prerjes së veshjeve?

  Si të zgjidhni makinën automatike të prerjes së veshjeve?

  Si të zgjidhni makinën automatike të prerjes së veshjeve 1. Prerja automatike e veshjeve është thelbësore për industrinë e prodhimit të veshjeve Prerja tingëllon e thjeshtë, por funksionimi i vërtetë nuk është i lehtë, dhe nëse shtypni dhe preni me dorë pëlhurat, është e pashmangshme që do të ketë mbeturina të pëlhurave . The...
  Lexo më shumë
 • Si të zgjidhni një makinë prerëse dyshemeje?

  Si të zgjidhni një makinë prerëse dyshemeje?

  Si të zgjidhni një makinë prerëse tapeti Gjëja e parë që duhet marrë parasysh kur zgjidhni një makinë prerëse tapeti është se çfarë lloj tapetesh të makinave prodhon kryesisht fabrika. Nga këndvështrimi aktual, dyshekët e dyshemesë kryesore në treg përfshijnë kryesisht: dyshekë dyshemeje me unazë teli, mbyllje të madhe...
  Lexo më shumë
 • Funksioni i pompës së ajrit për makinën me lazer CO2

  Funksioni i pompës së ajrit për makinën me lazer CO2

  Popullarizimi shkencor i klasës me laser Dadi CNC po vjen: Fryrja e retardantit të flakës: Makina me lazer Dadi CNC fryn ajrin përmes pompës së ajrit për të parandaluar djegien për shkak të temperaturës së lartë të sipërfaqes së materialeve gjatë prerjes. Ky ajër i kompresuar do të reduktojë djegien dhe shkrirjen e materialeve. Përveç kësaj...
  Lexo më shumë
 • Si të zgjidhni kokën e prerësit për makinën prerëse të thikës vibruese? Cili është ndryshimi midis një thike rrethore dhe një thike vibruese dhe për çfarë materialesh janë të përshtatshme?

  Si të zgjidhni kokën e prerësit për makinën prerëse të thikës vibruese? Cili është ndryshimi midis një thike rrethore dhe një thike vibruese dhe për çfarë materialesh janë të përshtatshme?

  Ne gjithmonë themi: "Makina prerëse me thikë vibruese CNC Dadi mund të zëvendësojë lirisht kokën e prerësit për të përmbushur nevojat e prerjes së një sërë materialesh." Atëherë koka të ndryshme prerëse janë të përshtatshme për ato materiale, si duhet të zgjedhim? Sot do të ndaj me ju ndryshimin mes...
  Lexo më shumë
 • Çfarë gazi përdoret për makinën prerëse me lazer me fibra, oksigjen apo azot?

  Çfarë gazi përdoret për makinën prerëse me lazer me fibra, oksigjen apo azot?

  Çfarë gazi përdoret për makinën prerëse me lazer me fibra, oksigjen apo azot? Pse të shtoni gaz ndihmës kur makina prerëse me lazer me fibra është duke prerë materiale metalike? Ka katër arsye. Njëra është që gazi ndihmës të reagojë kimikisht me materialin metalik për të rritur forcën; e dyta është t...
  Lexo më shumë
 • Çfarë lloj motor bosht duhet të përdoret për makinën e gdhendjes në gur, dhe cila është fuqia më e mirë?

  Çfarë lloj motor bosht duhet të përdoret për makinën e gdhendjes në gur, dhe cila është fuqia më e mirë?

    With the rapid development of the stone industry and decoration industry, there are more and more carvings of stone steles, marbles, and various types of stone. Stone carving products have completely entered life, ranging from jade pendants and ornaments to large stone statues. Reliefs, ...
  Lexo më shumë
 • Analiza e domosdoshmërisë së servo motorit të makinës së gdhendjes së drurit me reduktues

  Analiza e domosdoshmërisë së servo motorit të makinës së gdhendjes së drurit me reduktues

  Përdorimi i zvogëluesit është shumë i nevojshëm për makinën e gdhendjes në përpunimin e drurit CNC që është pajisur me një motor ndihmës. Dadi CNC e mëposhtme do të analizojë domosdoshmërinë e motorit ndihmës me një zvogëlues nga gjashtë aspekte: 1. Funksionimi i makinës me gdhendje për përpunimin e drurit CNC është përgjithësisht h ...
  Lexo më shumë
 • Router CNC 1010/1212/1218/1224 Mini karaktere të ndritshme, që gdhendin botën, ndriçojnë botën!

  Router CNC 1010/1212/1218/1224 Mini karaktere të ndritshme, që gdhendin botën, ndriçojnë botën!

  A beson se mund ta ndriçosh botën? Po, nuk kam asnjë dyshim për këtë! Si i bën makineria e gdhendjes së reklamave personazhe të shkëlqyeshëm? 1. Krijoni skedarë kompjuterik, modifikoni dhe shtypni me softuer CDR dhe shtypni sipas madhësisë aktuale 1:1. Vini re se gjestet nuk duhet të jenë t...
  Lexo më shumë
 • Si të përmirësoni shpejtësinë e punës së makinës për gdhendje në gur

  Si të përmirësoni shpejtësinë e punës së makinës për gdhendje në gur

   Për fabrikat e përpunimit të gurit, makina e gdhendjes në gur është një mjet i mprehtë për prodhimin tonë. Rritja e shpejtësisë së saj të punës për të përmirësuar efikasitetin mund të rrisë aftësinë konkurruese të ndërmarrjes, e cila është veçanërisht e rëndësishme për zhvillimin e ndërmarrjes. Si të sigurohet puna ...
  Lexo më shumë
 • Mirëmbajtja e makinës CNC Router

  Mirëmbajtja e makinës CNC Router

  Mirëmbajtja e makinës prerëse dhe gdhendjes së ruterit CNC përfshin aspektet e mëposhtme: 1. Kontrollo përpara se të ndizet çdo ditë; si p.sh.: nëse linja e komunikimit, linja motorike, linja optobashkues janë të lirshme dhe nëse tensioni du është i qëndrueshëm; pastaj ndizni fuqinë e makinës, hapni ...
  Lexo më shumë
 • Dallimi midis boshtit të ftohur me ujë dhe boshtit të ftohur me ajër për makinat CNC Router

  Dallimi midis boshtit të ftohur me ujë dhe boshtit të ftohur me ajër për makinat CNC Router

  1. Motori i gishtit i ftohur me ujë, siç sugjeron emri, përdor qarkullimin e ujit për të ftohur nxehtësinë e gjeneruar pasi gishti rrotullohet me një shpejtësi të lartë. Kjo metodë do të funksionojë mirë, sepse temperatura pas qarkullimit nuk do të kalojë 40 gradë. Motori me gisht i ftohur në ajër përdor një tifoz për të shpërndarë ...
  Lexo më shumë
 • Si të zgjidhni gishtin e makinës router CNC?

  Si të zgjidhni gishtin e makinës router CNC?

  1. Makina e gdhendjes reklamuese: objekti i gdhendjes është një material relativisht i butë, kështu që fuqia e gishtit të makinës së gdhendjes reklamuese mund të jetë brenda 1.5kw-3.0kw. Nëse zgjidhni në këtë mënyrë, mund të arrini qëllimin e gdhendjes dhe të kurseni kosto. 2. Makinë gdhendje për përpunimin e drurit: Spin ...
  Lexo më shumë
 • Korrekt duke përdorur mënyrën e gdhendjes në gur

  Korrekt duke përdorur mënyrën e gdhendjes në gur

  (1) Mjedisi i punës Makina e gdhendjes në gur është një pajisje mekatronike e teknologjisë së lartë, e cila ka kërkesa të caktuara për mjedisin e punës. ...
  Lexo më shumë
 • Si të zgjidhni Blades e Makinës me Router Stone CNC? Udhëzues për përdoruesit e veglave të gdhendjes në gurë

  Si të zgjidhni Blades e Makinës me Router Stone CNC? Udhëzues për përdoruesit e veglave të gdhendjes në gurë

  Thikat e makinës me router me gurë CNC në udhëzuesin e përdoruesit: 1. Për prerjen akrilike të makinës për gdhendje në gur, rekomandohet prerja spirale me buzë të vetme. Karakterizohet nga përpunimi pa tym dhe pa erë, shpejtësi të shpejtë, efikasitet të lartë, jo-ngjitës, me të vërtetë miqësor me mjedisin, dhe aftësitë e tij ...
  Lexo më shumë
 • Luftuar, ne do të fitojmë!

  Luftuar, ne do të fitojmë!

  Duke filluar nga janari i vitit 2020, një sëmundje infektive e quajtur "Novela Coronavirus Infeksioni Outbreak Pneumonia" ka ndodhur në Wuhan, Kinë. Epidemia preku zemrat e njerëzve në të gjithë botën, përballë epidemisë, njerëzit kinezë lart e poshtë vendit, janë duke luftuar në mënyrë aktive ...
  Lexo më shumë
 • 27, korrik, 2019, klientët indiane vijnë në fabrikën tonë

  27, korrik, 2019, klientët indiane vijnë në fabrikën tonë

  27, Korrik 2019, është një ditë e nxehtë këtu në Jinan China, klientët indiane vijnë për të vizituar fabrikën tonë, ju mirëpresim të gjithë miqtë tanë. Miqtë indianë vizituan departamentin e prodhimit të makinerisë sonë të ruterit CNC për rreth 3 orë, më pas ata vizituan departamentin e makinerisë sonë të gdhendjes me lazer CO2 pas vizitës ...
  Lexo më shumë
 • Farë është një makinë ruteri CNC?

  Farë është një makinë ruteri CNC?

  CNC ROUTER Një ruter i kontrollit numerik të kompjuterit (CNC) është një makinë gdhendëse dhe prerëse e kontrolluar nga kompjuteri, e lidhur me ruterin e mbajtur me dorë, i përdorur për prerjen e materialeve të ndryshme të forta, të tilla si druri, kompozitat, alumini, çeliku, plastika, qelqi dhe shkumat. [1] Rrugëtuesit CNC mund të kryejnë detyrat e shumë c ...
  Lexo më shumë
 • Shijoni të punoni

  Shandong DADI CNC Equipment Co, Ltd ishte themeluar në vitin 2014. isshtë një prodhues profesional i CNC ROUTER dhe makinerive CNC LASER.Produktet përdoren gjerësisht në: industrinë e reklamave, industrinë e përpunimit të drurit, industrinë e gurit, industrinë e mobiljeve, industrinë e dekorimit të mureve të perdesve alumini dhe ind të tjera ...
  Lexo më shumë
 • Vëmendje të paguajë për blerjen e machine lazer

  Përdorimi universal i machine lazer ka sjellë lehtësi për industrinë e përpunimit të metaleve. Nëse ju jeni ende të përulur nga shumë makinat e prerjes lazer, ju mund të paguani vëmendje për këto pika. 1. prerja cilësia e prerjes lazer: si disa enë gatimi, makina, makineri, pajisje dhe të tjera ...
  Lexo më shumë
 • Çfarë lloj e ornament në shtëpi mund të krijojnë laser machine?

  Procesi gdhendje lazer nuk është vetëm një të mprehtë "thikë" në industrinë e prodhimit, por edhe stolitë dhe vepra artizanale që ne shohim kudo në jetën tonë të përditshme nuk mund të ndahet nga gdhendje lazer. Le të shohim se çfarë lloj të rrobave familjare ne mund të ndërtojmë. Përdorimi i lazer ...
  Lexo më shumë
 • Zgjidhja e trashje lazer në verë

  Në këtë kohë, ajo është në kohën e periudhës Meng Xia, kur stuhi rrit, shiu i shpeshtë dhe mjedisi i lagësht lehtë mund të çojë në trashje në lazer, duke reduktuar performancën e lazer dhe mund të dëmtohen. Si për të zgjidhur fenomenin e kondensimit lazer? Çfarë s ...
  Lexo më shumë
WhatsApp Bisedë Online!
Amy