About Us

DADI CNC, со седиште во градот inanинан, провинцијата Шандонг, Кина, веќе 15 години ја предводи индустријата во иновации во работењето на дрво и ласерската индустрија и продолжува да ја предизвикува индустријата со нови достигнувања.

На DADI cnc, имаме за цел да бидеме „глобално локални“ бидејќи сме вклучени во многу програми за пристап до заедницата во кои нудиме време, поддршка, производи и услуги.

Историја

DADI ЦПУ е основана во 2006 година од страна на градот Provinceинан, провинцијата Шандонг, кој виде можност да донесе висококвалитетна обработка на дрво и ласерска машина во целиот свет. Првата машина што ќе се воведе беа комбинирани машини и наскоро водат до DADIc CNC повеќето иконична машина. Со текот на годините, ние изградивме широка линија машини за обработка на дрво и ласерски машини пред да напредуваме со развој на сопствената автоматска ЦПУ.

Ние ја започнавме нашата линија на ЦПУ машини со SmartShop и наскоро ја проследивме со Swift и IQ машините. По иновирањето на крајот на CNC рутерот, излеговме со уште понапредни машини како што се CO2 ласери и секачи за влакна. Сега имаме широк спектар на машини достапни од кога било досега, сите за да им помогнеме на нашите клиенти да ги постигнат своите цели за да го подобрат начинот на кој работат.

Кој е DADI cnc ?

Ние сме луѓе што ги вработуваме, производите што ги продаваме и страста да им служиме на нашите клиенти што произлегуваат од обете страни.

DADI CNC е роден во градот inanинан, провинцијата Шандонг во Кина, од очајна потреба да пронајде безбедни, квалитетни и прецизни машини за гравура за целиот свет. Сега, повеќе децении подоцна, DADI CNC е сè уште корпорација со исти вредности на квалитет, точност и безбедни производи и која исто така се фокусира на нивните клиенти и нивните потреби.

Додека започнавме како лидер во ласерските машини и cnc рутерите во индустријата, сега ги применивме нашите иновативни идеи за метали, пластика, знаци и сложени бизниси.

Ние правиме сè со една цел на ум - да им помогнеме на нашите клиенти да градат приказни за личен успех.

Ние продаваме решенија.

 

Филозофијата на компанијата е да вработи вработени со големи ставови, пред сè и најважно. Додека повеќето компании се фокусираат на искуството, ние веруваме дека со ангажирање на луѓе со правилен став можеме да создадеме корпоративна култура која е страсна за нашата компанија, нашите производи и задоволување на потребите на нашите клиенти.

производи

Главниот фокус на DADI CNC е да обезбеди решенија за потребите на нашите клиенти. Да, продаваме машини, но на крај продаваме производи што решаваат едноставни до комплексни проблеми. Без разлика дали сте поволен работник занаетчиско уметничко дело за да му пренесете на внукот или на менаџер за производство кој бара прецизни, квалитетни и постојани делови, нашите производи ви овозможуваат алатки за да ја завршите задачата.

Ние продаваме решенија.

 


WhatsApp Интернет разговор!
Емили
Елен