• dadi02
  • dadi03
  • so01 (1)

Warta

  • Kepiye Pilih Spindle Mesin Router CNC?
    Wektu kiriman: Okt-16-2020

    1. Mesin ukir iklan: obyek ukiran minangka bahan sing lembut, mula kekuwatan spindle mesin ukiran pariwara bisa udakara 1,5kw-3.0kw. Yen sampeyan milih kanthi cara iki, sampeyan bisa entuk tujuan ngukir lan ngirit biaya. 2. Mesin ukiran kekayon: Spin ...Waca liyane »

  • Bener nggunakake cara mesin ukiran watu
    Wektu kiriman: Sep-02-2020

    (1) Lingkungan kerja Mesin ukir watu minangka peralatan mekatronik teknologi tinggi, sing nduweni syarat tartamtu kanggo lingkungan kerja. (Whatsapp: 008615966055683) 1. Aja ngindhari peralatan sing mengaruhi serius transmisi sinyal mesin ukiran, kayata listrik sing kuwat ...Waca liyane »

  • Cara Pilih Blades Mesin Router CNC Batu?  Pandhuan kanggo Panganggo Piranti Mesin Ukiran Watu
    Wektu kiriman: Sep-01-2020

    Blade Mesin Router CNC Batu kanggo pandhuan pangguna: 1. Kanggo nglereni akrilik mesin ukir watu, pemotong panggilingan spiral siji bermata dianjurake. Ditondoi kanthi proses tanpa asap lan tanpa ambu, kacepetan cepet, efisiensi dhuwur, ora lengket, ramah lingkungan, lan ...Waca liyane »

  • Ing nglawan, kita bakal menang!
    Wektu kirim: Mar-03-2020

    Miwiti ing Januari 2020, penyakit infèksium disebut "Novel Coronavirus Inféksi Pneumonia Wabah" wis dumadi ing Wuhan, China. Penyebaran kasebut ndemek ati saka wong-wong ing saindenging jagad, sajrone kedadeyan wabah kasebut, wong Tionghoa munggah lan mudhun ing negara, aktif fightin ...Waca liyane »

  • 27, Juli, 2019, pelanggan India teka ing pabrik kita
    Wektu kirim: Jul-30-2019

    27, Juli, 2019, iku sawijining dina sing panas ing Jinan China, para pelanggan India teka kanggo ngunjungi pabrik kita, welcome kabeh sampeyan kanca. Kanca-kanca India ngunjungi departemen produksi mesin router CNC kita udakara 3 jam, mula dheweke ngunjungi jabatan produksi mesin ukiran laser CO2 sawise ngunjungi ...Waca liyane »

  • Apa mesin router CNC?
    Wektu kirim: Mei-28-2019

    CNC ROUTER Rute kontrol angka komputer (CNC) yaiku ukiran lan mesin nglereni sing dikontrol karo komputer sing ana gandhengane karo dalan tangan sing digunakake kanggo nglereni macem-macem bahan keras, kayata kayu, komposit, aluminium, baja, plastik, kaca, lan busa. [1] CNC router bisa nindakake tugas akeh c ...Waca liyane »

  • Wektu kirim: Mei-21-2019

    Shandong DADI CNC Equipment Co, Ltd. diadegake ing taun 2014. Iku produsen profesional saka CNC ROUTER lan mesin CNC LASER.Produk digunakake kanthi akeh: industri pariwara, industri kayu, industri watu, industri perabot, industri hiasan tembok langsing aluminium lan ind liyane ...Waca liyane »

  • wektu Post: Aug-03-2018

    Panggunaan universal laser machine nglereni wis nggawa penak kanggo industri Processing logam. Yen sampeyan isih dazzled dening akèh mesin nglereni laser, sampeyan bisa mbayar manungsa waé kanggo nilai. 1. kualitas nglereni saka nglereni laser: kaya sawetara Kitchenware, mobil, mesin, hardware lan liyane ...Waca liyane »

  • wektu Post: Aug-03-2018

    Proses laser ukiran ora mung landhep "piso" ing industri Manufaktur, nanging malah ornamen lan Kerajinan sing kita waca nang endi wae ing gesang saben dina ora bisa dipisahake saka engraving laser. Ayo kang katon ing apa jenis sandhangan kulawarga bisa kita mbangun. Panggunaan laser ...Waca liyane »

  • wektu Post: Aug-03-2018

    Ing wektu iki, iku ing wektu periode Meng Xia, nalika thunderstorm mundhak, udan kerep lingkungan udan bisa gampang mimpin menyang kondensasi ing laser, mangkono ngurangi kinerja laser lan bisa rusak. Carane ngatasi kedadean saka laser kondensasi? Apa s ...Waca liyane »

PANALITEN SAIKI
PANALITEN SAIKI
Ngobrol Online WhatsApp!
Emily

Ellen
Bella