• so02
  • so03
  • so01 (1)

wartos

  • Waktu pos: Mar-03-2020

    Dimimitian dina Januari 2020, kasakit inféksi anu disebut "Novel Coronavirus Inféksi Wabak Pneumonia" parantos aya di Wuhan, Cina. Wabah ieu nyentuh kana hati jalma-jalma di sakumna dunya, dina nyanghareupan wabah, jalma-jalma Cina ka luhur sareng ka handap nagara, parantos aktipin…Baca leuwih »

  • 27, Juli, 2019, konsumén India sumping ka pabrik urang
    Waktu pos: Jul-30-2019

    27, Juli, 2019, mangrupikeun dinten anu panas di Jinan China, palanggan India sumping ka pabrik kami, wilujeng sumping ka sadaya babaturan. Babaturan India ngadatangan jabatan produksi mesin router CNC kami sakitar 3 jam, teras aranjeunna didatangan jabatan produksi mesin ukiran laser CO2 kami saatos kunjungan ...Baca leuwih »

  • Naon ari mesin router CNC?
    Waktu pos: Méi-28-2019

    CNC ROUTER Tukang kontrol angka komputer (CNC) nyaéta ukiran anu dikendali komputer sareng mesin motong anu aya hubunganana sareng rangan tangan anu dianggo pikeun motong rupa-rupa bahan susah, sapertos kai, komposit, aluminium, baja, plastik, gelas, sareng busa. [1] router CNC tiasa ngalakukeun pancén c ...Baca leuwih »

  • Waktu pos: Mei-21-2019

    Shandong DADI CNC Equipment Co, Ltd. didirikan taun 2014. Éta produsén profésional CNC ROUTER sareng CNC LASER machine.Products sacara umum dianggo dina: industri iklan, industri bahan bakar, industri batu, industri parabot, industri hiasan témbok témbok aluminium sareng ind ...Baca leuwih »

  • waktos pos: Aug-03-2018

    Pamakéan universal laser mesin motong geus dibawa genah kana industri pangolahan logam. Mun anjeun masih dazzled ku loba mesin motong laser, anjeun tiasa nengetan titik ieu. 1. Kualitas motong tina motong laser: kawas sabagian kitchenware, mobil, mesin, hadwér katut lianna ...Baca leuwih »

  • waktos pos: Aug-03-2018

    Prosés laser ukiran teu ukur hiji seukeut "peso" dina industri manufaktur, tapi malah nu ornamén jeung karajinan nu urang tingali mana bae di kahirupan urang sapopoé teu bisa dipisahkeun tina ukiran laser. Hayu urang nempo jenis pakean kulawarga bisa urang ngawangun. Pamakéan laser ...Baca leuwih »

  • waktos pos: Aug-03-2018

    Dina waktu ieu, éta dina waktu periode Meng Xia, nalika guludug nu naek, hujan sering jeung lingkunganana baseuh bisa kalayan gampang ngakibatkeun kondensasi di laser nu, sahingga ngurangan kinerja laser jeung bisa jadi ruksak. Kumaha carana ngajawab fenomena laser kondensasi? Naon s ...Baca leuwih »

panalungtikan AYEUNA
  • * CAPTCHA: Mangga pilih Tah kitu

WhatsApp Online Chat!