About Us

DADI CNC, adhedhasar ing Provinsi Jinan, Shandong, China, wis mimpin industri babagan kerja kayu lan inovasi industri laser sajrone 15 taun lan terus nantang industri karo kemajuan anyar.

Ing cnc DADI, kita dadi "lokal sacara global" amarga kita melu program program komunitas sing ana wektu, dhukungan, produk, lan layanan.

Sejarah

DADI CNC didegaké ing taun 2006 dening Provinsi Jinan kutha Shandong sing weruh kesempatan nggawa kayu lan mesin laser kanthi bermutu tinggi ing saindenging jagad. Mesin pisanan sing bakal ditepungi yaiku mesin kombinasi lan bakal cepet menyang mesin iconic paling apik DADIc CNC. Sajrone pirang-pirang taun, kita mbangun mesin akeh mesin kayu lan mesin laser sadurunge maju kanthi pembangunan Automation CNC dhewe.

Kita ngluncurake garis CNC Machines karo SmartShop lan enggal diterusake karo mesin Swift lan IQ. Sawise ngupayakake pungkasan ing CNC Router, kita metu karo mesin sing luwih maju kayata CO2 Laser lan serat pemotong. Saiki kita duwe macem-macem mesin sing luwih akeh tinimbang sadurunge, kabeh kanggo mbantu para pelanggan supaya bisa entuk target, supaya bisa ningkatake bisnis.

Sapa DADI cnc ?

Kita minangka wong sing makaryakke, produk sing adol lan semangat kanggo nglayani para pelanggan sing asale saka kaloro.

DADI CNC lair ing kutha Jinan, propinsi ShanDong China, amarga nekat kudu golek mesin ukiran sing aman, kualitas lan tepat kanggo kabeh pelanggan. Saiki, pirang-pirang dekade mengko, DADI CNC isih dadi perusahaan kanthi nilai-nilai kualitas, akurasi lan produk sing padha lan uga fokus marang para pelanggan lan kabutuhan.

Nalika kita miwiti dadi pimpinan mesin laser lan industri cnc, saiki kita wis ngetrapake ide-ide inovatif kanggo logam, plastik, pratandha lan bisnis gabungan.

Kita nindakake kabeh kanthi salah siji tujuan - kanggo mbantu para pelanggan nggawe crita sukses pribadi.

We adol solusi.

 

Filosofi perusahaan kasebut yaiku nyewa karyawan kanthi sikap sing penting, luwih dhisik lan paling penting. Nalika umume perusahaan fokus ing pengalaman, kita yakin manawa kanthi nyewa wong kanthi sikap sing tepat, kita bisa nggawe budaya perusahaan sing dadi semangat kanggo perusahaan, produk, lan ngisi kabutuhan pelanggan.

Produk

Fokus utama DADI CNC yaiku nyedhiyakake solusi kanggo kabutuhan pelanggan. Ya, kita adol mesin nanging pungkasane adol produk sing ngrampungake masalah sing gampang kompleks. Apa sampeyan minangka karyawan sing wis rampung nggawe karya seni supaya diturunake menyang putu utawa manajer produksi sing njaluk bagean sing tepat, kualitas lan konsisten, produk kita nyedhiyakake alat kanggo ngrampungake tugas.

We Sell Solutions.

 


Ngobrol Online WhatsApp!
Emily