Reklamimi CNC Router

 • 3 Axis 4 Axis 6090 Makinë router CNC

  3 Axis 4 Axis 6090 Makinë router CNC

  Karakteristikat: system Sistemi i transmisionit miraton vidhos topin të importuar me saktësi të lartë, dhe hekurudha lineare udhëzuese katrore saktësi siguron saktësi të lartë, lëvizje të qëndrueshme dhe dridhje të vogël. Sp Gjëndja e ftohjes me rrathë pa furça, zhurmë e ulët, forcë e fuqishme e prerjes dhe përpunim masiv për një kohë të gjatë. Driver Shoferi i nënndarjes me performancë të lartë siguron shpejtësi të shpejtë dhe saktësi të lartë. Design Dizajni i fortë i pluhurit dhe i ujit rezistent siguron pastërtinë dhe mbrojtjen e ndryshkut të pjesëve mekanike, e bëjnë punën e mirëmbajtjes më shumë ...
 • 3 bosht 4 bosht 6090 Reklamim Makinë prerëse gdhendje Router CNC 6090 stili i desktopit

  3 bosht 4 bosht 6090 Reklamim Makinë prerëse gdhendje Router CNC 6090 stili i desktopit

  Karakteristikat: system Sistemi i transmisionit miraton vidhos topin të importuar me saktësi të lartë, dhe hekurudha lineare udhëzuese katrore saktësi siguron saktësi të lartë, lëvizje të qëndrueshme dhe dridhje të vogël. Sp Gjëndja e ftohjes me rrathë pa furça, zhurmë e ulët, forcë e fuqishme e prerjes dhe përpunim masiv për një kohë të gjatë. Driver Shoferi i nënndarjes me performancë të lartë siguron shpejtësi të shpejtë dhe saktësi të lartë. Design Dizajni i fortë i pluhurit dhe i ujit rezistent siguron pastërtinë dhe mbrojtjen e ndryshkut të pjesëve mekanike, e bëjnë punën e mirëmbajtjes më shumë ...
 • Router CNC 1212

  Router CNC 1212

  Machine Model DA-1212 CNC router XY axis working area 1200x 1200mm Z axis working area 150mm/200mm/300mm Spindle  1.5KW/2.2KW/3.2KW HQD Water cooled spindle or air cooled spindle Spindle speed 1-24000rpm Transmission  XYZ axis TBI Ball screw  Guide rail  linear square rail HIWIN 20mm Control system NC-Studio/Mach3/Rich auto DSP panel Software Artcam Table  Aluminum T-slot with PVC /vacuum table optional  Electric motor stepper motor and drivers/hybrid servo/servo  Inv...
 • Prerja dhe gdhendja e metaleve CNC Router 1212 Me NC Studio/Mach3/Rich auto Sistemi i kontrollit DSP

  Prerja dhe gdhendja e metaleve CNC Router 1212 Me NC Studio/Mach3/Rich auto Sistemi i kontrollit DSP

  Machine Model DA-1212 CNC router XY axis working area 1200x 1200mm Z axis working area 150mm/200mm/300mm Spindle  1.5KW/2.2KW/3.2KW HQD Water cooled spindle or air cooled spindle Spindle speed 1-24000rpm Transmission  XYZ axis TBI Ball screw  Guide rail  linear square rail HIWIN 20mm Control system NC-Studio/Mach3/Rich auto DSP panel Software Artcam Table  Aluminum T-slot with PVC /vacuum table optional  Electric motor stepper motor and drivers/hybrid servo/servo  Inv...
 • 6090 Makineria e routerit CNC me prerje të vogël me gdhendje në MDF 600 * 900mm
 • Makinë ruteri CNC me stil të ri 6090 600 * 900mm
WhatsApp Bisedë Online!
Emily