Реклама CNC рутер

 • 3 оска 4 оска 6090 CNC рутер машина

  3 оска 4 оска 6090 CNC рутер машина

  Карактеристики: system Системот за пренос усвојува увезена завртка за топки со висока точност и линеарна прецизност линеарен квадратни водилки обезбедува висока точност, стабилно движење и малку вибрации. Sp Вретено без четка за ладење на вода, низок шум, енергична јачина на сечење и долготрајна масовна обработка. Driver Возачот на поделбата со високи перформанси обезбедува брза брзина и голема точност. ◆ Силниот дизајн на прав и водоотпорност обезбедува чистота и заштита од 'рѓа на механичките делови, ги прават работите за одржување повеќе е ...
 • 3 оска 4 оска 6090 Рекламирање машина за сечење гравирање CNC рутер 6090 стил на работна површина

  3 оска 4 оска 6090 Рекламирање машина за сечење гравирање CNC рутер 6090 стил на работна површина

  Карактеристики: system Системот за пренос усвојува увезена завртка за топки со висока точност и линеарна прецизност линеарен квадратни водилки обезбедува висока точност, стабилно движење и малку вибрации. Sp Вретено без четка за ладење на вода, низок шум, енергична јачина на сечење и долготрајна масовна обработка. Driver Возачот на поделбата со високи перформанси обезбедува брза брзина и голема точност. ◆ Силниот дизајн на прав и водоотпорност обезбедува чистота и заштита од 'рѓа на механичките делови, ги прават работите за одржување повеќе е ...
 • CNC рутер 1212

  CNC рутер 1212

  Machine Model DA-1212 CNC router XY axis working area 1200x 1200mm Z axis working area 150mm/200mm/300mm Spindle  1.5KW/2.2KW/3.2KW HQD Water cooled spindle or air cooled spindle Spindle speed 1-24000rpm Transmission  XYZ axis TBI Ball screw  Guide rail  linear square rail HIWIN 20mm Control system NC-Studio/Mach3/Rich auto DSP panel Software Artcam Table  Aluminum T-slot with PVC /vacuum table optional  Electric motor stepper motor and drivers/hybrid servo/servo  Inv...
 • CNC рутер 1212 за сечење и гравирање со NC Studio/Mach3/Rich auto DSP систем за контрола

  CNC рутер 1212 за сечење и гравирање со NC Studio/Mach3/Rich auto DSP систем за контрола

  Machine Model DA-1212 CNC router XY axis working area 1200x 1200mm Z axis working area 150mm/200mm/300mm Spindle  1.5KW/2.2KW/3.2KW HQD Water cooled spindle or air cooled spindle Spindle speed 1-24000rpm Transmission  XYZ axis TBI Ball screw  Guide rail  linear square rail HIWIN 20mm Control system NC-Studio/Mach3/Rich auto DSP panel Software Artcam Table  Aluminum T-slot with PVC /vacuum table optional  Electric motor stepper motor and drivers/hybrid servo/servo  Inv...
 • 6090 CNC рутер за сечење гравура со мал MDF 600 * 900mm
 • CNC рутер за нов стил 6090 600 * 900мм
WhatsApp Интернет разговор!
Емили