About Us

DADI CNC, didasarkeun di Jinan city Shandong Province, China, parantos ngalaksanakeun industri damel kai sareng industri laser inovasi pikeun 15 taun sareng terus nangtang industri sareng kamajuan anyar.

Di DADI cnc, tujuan urang janten "global sacara lokal" sabab urang aub dina seueur program lampah komunitas dimana urang nawiskeun waktos, dukungan, produk, sareng jasa.

Sajarah

DADI CNC diadegkeun dina taun 2006 ku kota Jinan Provinsi Shandong anu ningal kasempetan pikeun nyangking damel kayu sareng mesin laser anu bermutuut ka seluruh dunya. Mesin munggaran anu bakal diwanohkeun nyaéta mesin kombinasi sareng pas nuju ka mesin iconic DADIc CNC. Sapanjang taun urang ngawangun garis éksténsif mesin tukang kayu sareng mesin laser sateuacan maju sareng ngembangkeun CNC Automation urang sorangan.

Kami ngajalankeun garis CNC Machines kalayan SmartShop sareng engké ngiringan éta kalayan mesin Swift sareng IQ. Saatos inovasi dina tungtung CNC Router, kami kaluar sareng mesin anu langkung maju sapertos CO2 Laser sareng serat Cutters. Ayeuna urang gaduh mesin anu langkung ageung sayogi ti kantos sateuacan, sadayana ngabantosan para nasabah pikeun ngahontal tujuan pikeun ningkatkeun cara usaha.

Saha DADI cnc ?

Kami mangrupikeun jalma-jalma anu kami padamelan, produk anu urang jual sareng nafsu pikeun ngaladénan ka para nasabah anu asalna tina duanana.

DADI CNC lahir di kota Jinan, propinsi ShanDong China, kusabab teu putus asa milarian mesin anu aman, kualitas sareng tepat pikeun sadayana konsumén di dunya. Ayeuna, mangtaun-taun saatosna, DADI CNC masih mangrupikeun perusahaan sareng nilai-nilai kualitas anu sami, akurasi sareng produk anu aman sareng anu ogé fokus kana nasabah sareng kabutuhan.

Nalika urang ngamimitian salaku pamimpin mesin laser sareng industri router cnc, kami ayeuna parantos nerapkeun ideu inovatif kami pikeun logam, plastik, tanda-tanda sareng bisnis komposit.

Urang ngalakukeun sadayana kalayan hiji tujuan dina pikiran - ngabantosan para nasabah pikeun ngawangun carita kasuksésan pribadi.

Kami ngajual solusi.

 

Perusahaan filsafat nyaéta pikeun nyewa karyawan sareng sikep anu hébat, pangpentingna sareng pangpentingna. Sanajan kalolobaan perusahaan fokus kana pangalaman, kami yakin yén ku nyewa jalma sareng sikep anu leres kami tiasa nyiptakeun budaya perusahaan anu gairah ngeunaan perusahaan urang, produk kami, sareng nyugemakeun kabutuhan konsumén urang.

produk

Fokus utama DADI CNC nyaéta pikeun nyayogikeun solusi pikeun kabutuhan palanggan. Leres, kami ngajual mesin tapi akhirna urang ngajual produk anu ngabéréskeun masalah anu gampang-kompléks. Naha anjeun mangrupikeun kaseueuran nyusun karya seni pikeun diturunkeun ka putu anjeun atanapi manager produksi anu nungtut bagian anu pas, kualitas sareng konsisten, produk kami nyayogikeun alat pikeun ngarengsekeun tugasna.

Urang Ngajual Solusi.

 


WhatsApp Online Chat!
Emily