Enjoy working

Shandong DADI CNC Equipment Co, Ltd е основана во 2014 година. Тој е професионален производител на машина CNC ROUTER и CNC LASER.Производите се користат во: рекламна индустрија, дрвена индустрија, камена индустрија, мебел индустрија, алуминиумска завеса за decorationидови индустрија и други индустрии.

Shandong DADI CNC Equipment копродукции, Ltd верува во своето искуство за развој на опрема за ЦПУ за многу години, ја апсорбира новата технологија на одлични производи со ЦПУ дома и во странство, а длабоко им верува на корисниците. Различни серии на машини за гравура се раширени низ целиот свет. Максимализацијата на профитот на клиентите, взаемната корист и понудената, е целта на целта. Имаме иста вредност со нашата компанија, така што сите уживаме да работиме овде. Работата го прави нашиот живот позначен. Со нетрпение очекуваме да имаме соработка со вас во блиска иднина.

IMG_9754_

 


Post time: May-21-2019
WhatsApp Интернет разговор!
Amy