• so02
  • so01 (1)
  • so03

wartos

  • 27,July,2019,Indian customers come to our factory
    Post time: Jul-30-2019

    27,July,2019, it is a hot day here in Jinan China, Indian customers come to visit our factory, welcome you all of our friends . Indian friends visited our CNC router machine production department for about 3 hours,then they visited our CO2 laser engraving machine production department after visit...Baca leuwih »

  • What is a CNC router machine?
    Post time: May-28-2019

    CNC ROUTER A computer numerical control (CNC) router is a computer-controlled carving and cutting machine related to the hand-held router used for cutting various hard materials, such as wood, composites, aluminium, steel, plastics, glass, and foams. [1]CNC routers can perform the tasks of many c...Baca leuwih »

  • Post time: May-21-2019

    Shandong DADI CNC Equipment Co., Ltd. was established in 2014. It is a professional manufacturer of CNC ROUTER and CNC LASER machine.Products are widely used in: advertising industry, woodworking industry, stone industry, furniture industry, aluminum curtain wall decoration industry and other ind...Baca leuwih »

  • waktos pos: Aug-03-2018

    Pamakéan universal laser mesin motong geus dibawa genah kana industri pangolahan logam. Mun anjeun masih dazzled ku loba mesin motong laser, anjeun tiasa nengetan titik ieu. 1. Kualitas motong tina motong laser: kawas sabagian kitchenware, mobil, mesin, hadwér katut lianna ...Baca leuwih »

  • waktos pos: Aug-03-2018

    Prosés laser ukiran teu ukur hiji seukeut "peso" dina industri manufaktur, tapi malah nu ornamén jeung karajinan nu urang tingali mana bae di kahirupan urang sapopoé teu bisa dipisahkeun tina ukiran laser. Hayu urang nempo jenis pakean kulawarga bisa urang ngawangun. Pamakéan laser ...Baca leuwih »

  • waktos pos: Aug-03-2018

    Dina waktu ieu, éta dina waktu periode Meng Xia, nalika guludug nu naek, hujan sering jeung lingkunganana baseuh bisa kalayan gampang ngakibatkeun kondensasi di laser nu, sahingga ngurangan kinerja laser jeung bisa jadi ruksak. Kumaha carana ngajawab fenomena laser kondensasi? Naon s ...Baca leuwih »

panalungtikan AYEUNA
  • * CAPTCHA: Mangga pilih Bandéra

WhatsApp Online Chat !