Pipe tube cutting fiber laser machine

  • Машина за сечење влакна со влакна за плочи и цевки

    Машина за сечење влакна со влакна за плочи и цевки

    1. DA-3015G е мултифункционална машина за ласерско влакно за сечење на индустријата за преработка на лимови и е добиена за патент на национален изум. Усвојува постелен кревет за заварување на цевки, систем за погон на решетката и пинирање, како и професионален систем на ЦПУ за сечење, и е лесен за ракување и едноставен за одржување. Машина за сечење оптички влакна со увезени додатоци од врвно ниво, што им овозможува на корисниците моќна можност за сечење и ефикасност. Тоа е најдобриот избор за економична плоча и пип ...
  • Спојување на ласерски машина за сечење

    Спојување на ласерски машина за сечење

    DA-6020 е машина за сечење влакна за сечење цевки од цевки, таа рачно се користи за сечење на тркалезни цевки, квадратни цевки и овална цевка, може да постигне пресек на сечење на кривата и арбитрарна функција на сечење на наклон. - Автоматско стегање, автоматско центрирање, висока ефикасност на сечење. - Висока цена-перформанси, погодна за производство на цевки со средна количина. Индустриска примена: Индустрија за метални процеси, индустрија на кичестер, лифт / мобилна индустрија, раствор за сечење цевки, апликација за рекламирање, кабинет ...
WhatsApp Интернет разговор!
Емили
Елен