Fiber laser marking machine

  • Машина за маркирање на мини фибер 20W, 30w, 50W

    Машина за маркирање на мини фибер 20W, 30w, 50W

    Машината за обележување на влакна е најпопуларна машина за обележување во последниве години, што е особено погодна за означување на метални материјали. Нашата машина за обележување усвојува високо квалитетни ласери на влакна и систем за вибрации со вибрации со висока стабилност, кои лесно можат да ги исполнат најчестите апликации за ласерско обележување, како што се метални / неметални / пластични карактери, обрасци на текст, лого ознаки, означување на QR-код и се користат во областа на високи прецизност на обележување. Карактеристики 1. Совршено обележување на ефикасноста, може да означи прецизен дизајн о ...
  • Машина за обележување на ласер на влакна 20W, 30W, 50W

    Машина за обележување на ласер на влакна 20W, 30W, 50W

    Машината за обележување на влакна е најпопуларна машина за обележување во последниве години, што е особено погодна за означување на метални материјали. Нашата машина за обележување усвојува високо квалитетни ласери на влакна и систем за вибрации со вибрации со висока стабилност, кои лесно можат да ги исполнат најчестите апликации за ласерско обележување, како што се метални / неметални / пластични карактери, обрасци на текст, лого ознаки, означување на QR-код и се користат во областа на високи прецизност на обележување. Карактеристики 1. Совршено обележување на ефикасноста, може да означи прецизен дизајн о ...
WhatsApp Интернет разговор!
Емили
Елен