Fiber laser cutting machine

 • Машина за сечење влакна со влакна DA 3015T

  Машина за сечење влакна со влакна DA 3015T

  1. DA-3015T е тешка машина за ласерско влакно за сечење влакна за ласери со голема моќност за реалните потреби на индустријата за преработка на лим. Креветот е изработен од густо правоаголно заварување на цевки, процес на калење, кој може да ги исполни барањата на цврстина на сечење на плочата и може да го издржи влијанието на работата со голема брзина. 2. Усвојува задебелен кревет за заварување на цевки, систем за погон на решетката и пинирање и професионален ЦПУ систем за сечење, и е лесен за ракување и едноставен за одржување. Оптички фи ...
 • Машина за сечење влакна со влакна за плочи и цевки

  Машина за сечење влакна со влакна за плочи и цевки

  1. DA-3015G е мултифункционална машина за ласерско влакно за сечење на индустријата за преработка на лимови и е добиена за патент на национален изум. Усвојува постелен кревет за заварување на цевки, систем за погон на решетката и пинирање, како и професионален систем на ЦПУ за сечење, и е лесен за ракување и едноставен за одржување. Машина за сечење оптички влакна со увезени додатоци од врвно ниво, што им овозможува на корисниците моќна можност за сечење и ефикасност. Тоа е најдобриот избор за економична плоча и пип ...
 • машина за сечење со ласер на влакна со табела за автоматска размена

  машина за сечење со ласер на влакна со табела за автоматска размена

  1. DA-3015H е тежок дизајн за кревет со машина за сечење лабели со влакна на маса, за ласери со голема моќност за реалните потреби на индустријата за преработка на лим. Креветот е изработен од густо правоаголно заварување на цевки, процес на калење, кој може да ги исполни барањата на цврстина на сечење на плочата и може да го издржи влијанието на работата со голема брзина. 2. Машината е опремена со размена на двојна работна платформа. Додека работите на една маса, другата платформа може да го вчита и растовари sh ...
 • Машина за сечење со растителни влакна DA 1530N

  Машина за сечење со растителни влакна DA 1530N

  Карактеристики: 1. DA-1530N е економична машина за сечење ласер за влакна за реалните потреби на индустријата за преработка на лимови. Тој е опремен со стратешка соработка 500w-1500w ласерска моќност, а најгуста може да пресече јаглероден челик од 15мм. 2. Усвојува задебелен кревет за заварување на цевки, систем за погон на решетката и пинирање и професионален ЦПУ систем за сечење, и е лесен за ракување и едноставен за одржување. Машина за сечење оптички влакна со увезени додатоци од врвно ниво, што им овозможува на корисниците духовит ...
WhatsApp Интернет разговор!
Емили
Елен