ATC CNC Router

  • Pusat Machining CNC Sekawan-Axis (Rotary Spindle)

    Pusat Machining CNC Sekawan-Axis (Rotary Spindle)

    Fitur: 1. Dikirim karo tabung persegi sing tebal, DA 1325ATC R yaiku 4 sumbu ATC CNC Router sing bisa tikel 0-180 derajat; Reducer Jepang sing misuwur ndhukung spindle bisa muter lancar; 2. motor lan driver Yaskawa, rel linear Taiwan lan transmisi rak sing diimpor supaya mesin cepet lan akurasi, kapasitas beban amba, transmisi lancar lan tepat, swara kurang, lan suwe saya kerja; 3. Sistem kontrol Taiwan Syntec - Operasi gampang, dhukungan operasi offline….
  • Mesin Motong lan Pengeboran CNC Kayu T kayu

    Mesin Motong lan Pengeboran CNC Kayu T kayu

    Fitur: 1. Papat spindle bisa diganti kanthi otomatis lan diganti karo macem-macem alat. Loro spindle sing duwe daya dhuwur tanggung jawab khusus kanggo nutupi lan grooving nalika materi dibukak, lan loro spindles liyane tanggung jawab kanggo pengeboran. Nalika lawang kabinèt lan lawang geser ana bentuk, papat spindles kanthi otomatis diuripake dening silinder kanggo ngrampungake pola ngukir ing 4 alat. Cocog kanggo panggilingan, nglereni lan ngebur mode produksi senyawa pangeboran, ...
  • Mesin Kayu ATC CNC

    Mesin Kayu ATC CNC

    Fitur: 1. Diisi karo tabung persegi sing tebal, DA 1325ATC minangka mesin ukiran ATC kayu CNC profesional sing nganggo majalah alat carousel type. 2. motor lan driver Yaskawa, Taiwan linear guide rel 30mm lan transmisi rak sing diimpor supaya mesin cepet lan akurasi, kapasitas beban amba, transmisi lancar, lancar, swara kurang, lan suwe saya kerja; 3. Sistem kontrol Taiwan Syntec - Operasi gampang, dhukungan operasi offline. Udhara penyejuk udhara 9KW ATC, ...
Ngobrol Online WhatsApp!
Emily