ATC CNC Router

 • Qendra e përpunimit të CNC me katër boshte (gisht rrotullues)

  Qendra e përpunimit të CNC me katër boshte (gisht rrotullues)

  Karakteristikat: 1. E salduar me tub katror më të trashë, DA 1325ATC R është 4 bosht ATC CNC Router i cili gisht mund të arrijë në 0-180 gradë; Japoneze e famshme e zvogëluesve japonezë gisht mund të rrotullohet pa probleme; 2. Motorët dhe shoferët Yaskawa servis, hekurudhor linear Tajvan udhëzues dhe transmetimi i raftit të importuar sigurojnë shpejtësinë dhe saktësinë e makinës, kapaciteti i madh i ngarkimit, transmetimi i qetë dhe i saktë, zhurma e ulët dhe punimi me kohë më të gjatë; 3. Sistemi i kontrollit Syntec të Tajvanit - Funksionim i lehtë, mbështetje operacioni offline ....
 • Makinerinë e prerjes dhe shpimit CNC të përpunimit të drurit T4

  Makinerinë e prerjes dhe shpimit CNC të përpunimit të drurit T4

  Karakteristikat: 1. Katër gishta mund të ndryshohen automatikisht dhe të zëvendësohen me mjete të ndryshme. Dy gishta me fuqi të lartë janë posaçërisht përgjegjës për zbrazjen dhe zhvendosjen kur materiali hapet, dhe dy gishtat e tjerë janë përgjegjës për shpimin. Kur dera e kabinetit dhe dera e rrëshqitjes janë në formë, të katër gishtat automatikisht kalohen nga cilindri në plotësoni gdhendjen e modelit brenda 4 mjeteve. I pershtatshem per bluarjen, prerjen dhe shpimin e modes se prodhimit te perpunimit te kompleksit, ...
 • Qendra e Njoftimeve ATC CNC Machine

  Qendra e Njoftimeve ATC CNC Machine

  Karakteristikat: 1. E bashkuar me tub katror më të trashë, DA 1325ATC është një makineri profesionale e gdhendjes CNC me dru ATC e cila me revistë mjet tip tipi karusel. 2. Motorët dhe shoferët Yaskawa dhe shoferët, udhëzuesi hekurudhor linear i Tajvanit 30 mm dhe transmetimi i raftit të importuar sigurojnë shpejtësinë dhe saktësinë e makinerisë, kapacitetin e madh të ngarkimit, transmetimin e qetë dhe të saktë, zhurmën e ulët dhe punën me kohë më të gjatë; 3. Sistemi i kontrollit Syntec i Tajvanit - Funksionim i lehtë, mbështetje operacioni offline. Ftohje ajri gisht 9kW ATC, mirë-kno ...
WhatsApp Bisedë Online!
Emily