ATC CNC Router

 • Центарот за машинска обработка со четири оски (ротациони вретенка)

  Центарот за машинска обработка со четири оски (ротациони вретенка)

  Карактеристики: 1. Заварен со поцврста квадратна цевка, DA 1325ATC R е 4 оски ATC CNC рутер кој вретено би можел да изнесува 0-180 степени; Јапонија позната редукторска поддршка на вретеното може да се врти непречено; 2. Yaskawa серво мотори и возачи, линеарниот линеарна железничка линија во Тајван и увезениот пренос на решетката овозможуваат брза брзина и точност на машината, голем капацитет за оптеретување, мазна и прецизна трансмисија, низок шум и подолго работење; 3. Систем за контрола на Тајван Синтек - Лесно работење, поддршка за офлајн операција….
 • Машина за сечење и дупчење ЦПУ со дрво Т4

  Машина за сечење и дупчење ЦПУ со дрво Т4

  Карактеристики: 1. Четири вретенка може автоматски да се менуваат и да се заменат со различни алатки. Две вретена со висока моќност се специјално одговорни за празнење и расипување кога материјалот се отвора, а другите две вретена се одговорни за дупчење.Кога вратата на кабинетот и лизгачката врата се во форма, четирите вретена автоматски се префрлаат со цилиндарот до завршете го гравирањето на моделот во рамките на 4 алати. Погоден за мелење, сечење и дупчење режим на производство на обработка на соединенија, ...
 • Центар за обработка на дрво АТЦ ЦПУ машина

  Центар за обработка на дрво АТЦ ЦПУ машина

  Карактеристики: 1. Заварена со поцврста квадратна цевка, DA 1325ATC е една професионална машина за гравирање CNC од дрво АТЦ, која со списание за алатки од типот рингишпил. 2. Yaskawa серво мотори и возачи, Тајван линеарна водечка железница 30мм и увезената решетка за пренесување обезбедуваат машина брза брзина и точност, голем капацитет на вчитување, мазна и прецизна трансмисија, низок шум и работа подолго време; 3. Систем за контрола на Тајван Синтек - Лесно работење, поддршка за офлајн операција. Вретено за ладење на воздухот 9KW АТЦ, добро плетено ...
WhatsApp Интернет разговор!
Емили
Елен