Marble CNC Router

  • Mesin Ukiran Batu Gelas 6090

    Mesin Ukiran Batu Gelas 6090

    Fitur: 1. DA6090M mangrupikeun batu ngiringan Mesin CNC kalayan desain tugas beurat, dilas kalayan tabung pasagi T-bed, kuat sareng awét, 3 sumbu kalayan buktina, tangki cai sareng penyemprot penyejuk cai pikeun digawé nalika damel, Hiwin 25mm rel alun-alun sareng motor ngebut gancang & supir, mesin gaduh kapasitas beban ageung, operasi stabil, sareng waktos langkung damel; 2. Profesional NC-Studio / Sistem kontrol Panel Richauto, spindle cooling cai 5.5KW, umur panjang ngerjakeun, bising low, motong kuat ...
  • Multi-Spindle Stone 3D Engraving Machine 1325 sareng dua spindles opat spindles jsb

    Multi-Spindle Stone 3D Engraving Machine 1325 sareng dua spindles opat spindles jsb

    Fitur: 1. DA1325MS mangrupikeun ngukir Mesin CNC sareng Multi spindles, saé cocog pikeun pamrosésan massal. Rarancang tugas beurat, dilas kalayan tabung datar T-bed, kuat sareng awét, 3 sumbu sareng buktina, tangki cai sareng panyemprot penyejukan cai pikeun pendingin nalika damel, Hiwin 25mm alun-alun sareng motor gancang, sareng mesin anu gancang. kapasitas, operasi stabil, sareng waktos langkung damel; 2. Profesional NC-Studio / Sistem kontrol Panel Richauto, cai tiis sp ...
  • 1325 mesin router CNC pikeun Batu marmer Jade granit batu nisan batu akrilik kayu jsb

    1325 mesin router CNC pikeun Batu marmer Jade granit batu nisan batu akrilik kayu jsb

     Stone Engraving Machine DA1325M Model DA1325M Working Size 1300×2500×400mm Frame Welded Structure Guide Rails Square Rails Hiwin 25mm Transmission X Y Rack gears    Z TBI Ball screw Motor Stepper motor & driver (Optional servo motor) Cabinet Independent Computer Cabinet Control system NC-Studio / A11 Panel Moving Speed Max 20м / min Engraving Speed Max 15м / min Spindle 5.5KW water cooling Spindle speed 6000-24000 rpm Table Aluminum T-slot Lubrication ...
  • Marmer CNC Mesin Router DA1325M

    Marmer CNC Mesin Router DA1325M

    Fitur: 1. DA1325M mangrupikeun batu ngukur ukuran CNC Mesin kalayan desain tugas beurat, dilas nganggo tabung pasagi T-ranjang, kuat sareng awét, 3 sumbu kalayan buktina, tangki cai sareng panyemprot penyejuk cai pikeun pendingin nalika damel, Hiwin 25mm alun alun sareng motor gancang, supir, mesin kalayan kapasitas beban ageung, operasi stabil, sareng waktos langkung damel; 2. Profesional NC-Studio / Sistem kontrol Panel Richauto, spindle cooling cai 5.5KW, umur panjang ngerjakeun, bising rendah, s ...
WhatsApp Online Chat!
Emily