CO2 Laser marking machine

  • Makina e markës me lazer CO2

    Makina e markës me lazer CO2

    Makina për shënimin e lazerit CO2 është zhvilluar posaçërisht për industrinë e shënjimit të metaleve. Kjo makinë me tub xhami të mbyllur CO2 (tub fillestar fakultativ origjinal amerikan RF) , shpejtësia është jashtëzakonisht e shpejtë dhe saktësia është shumë e lartë. Karakteristikat e makinës 1. saktësi të lartë dhe shpejtësi të shpejtë. Shënjimi i thellësisë është i kontrollueshëm opsionalisht. 2. Aplikim i gjerë. Mund të shënojë shumicën e jometaleve. 3. Linjat e shënimit janë të qarta, ajo mund t'i rezistojë veshjes së rëndë. Sistemi optik është mbyllur plotësisht, ai mund të parandalojë ...
WhatsApp Bisedë Online!
Emily