What kind of home decoration can laser cutting machine create?

e le na o se maʻai le faagasologa o le vaneina leisa "polo" i le alamanuia o fale gaosi oloa, ae oo lava i le teuga ma galuega taulima o le a tatou vaai i soo se mea i le mafai ona tuueseeseina o tatou olaga i aso taitasi mai le togitogiga leisa. Sei o tatou vaavaai i le ituaiga ofu o le aiga e mafai ona tatou fausia ai.

O le faaaogaina o leisa togitogiga masini e fatu fola manaia, leisa tafatolu vavaeina, mamanu meticulous ma matagofie faapipii atu i le faavae lavalava, ina ia faia se "semi - laau ma semi - Ituaiga ie" kapeta. Le fausiaina o le fola i se faiga fugalaau pala ma faiga masani. o le filemu e le lanu, ma ua faia e le laualuga 3D e togafitiga tutupu.

mamanu nofoa vavaeina leisa faaaoga leisa tekinolosi faaumatiaga e taumafai mea eseese e foafoa faatusa manaia. O le mamanu o le manino, o le ua fuafuaina se faiga saoloto o le nofoa, ma le nofoa o le ua faia o faavaa ipu uamea, o se e faatafa-tolu mamanu leisa, se laina vavaeina leisa faamoe, a mamanuina e taumafai mea ma tomai eseese, ma fatu meafale matagofie.


Post time: Aug-03-2018
WhatsApp Online talatalanoaga!
Amy