Plasma Cutting Machine

  • Машина за сечење плазма DA 1530A

    Машина за сечење плазма DA 1530A

    ◆ Разумен дизајн платформа, 10мм дебелина челични плочи фиксна на маса покриена со леано обвивка со шила. Челични плочи нема да бидат оштетени, дури и под беснее пламен. ◆ разликата На ниво на целата двоспратни платформа останува во 0-1.5mm. ◆ Panasonic серво мотор, Тајван редуктор серво уредот и висока точност пренос решетката опрема. ◆ систем Starfire извршена контрола во кинеско-американските заедничко вложување и Германија Дизајн Софтвер FastCAM со заштеда на авто материјал функција. ◆ Поддршка G код на датотеки на ucancam ...
  • Машина за сечење на плазма DA1530B

    Машина за сечење на плазма DA1530B

    ◆ Разумен дизајн платформа, 10мм дебелина челични плочи фиксна на маса покриена со леано обвивка со шила. Челични плочи нема да бидат оштетени, дури и под беснее пламен. ◆ разликата На ниво на целата двоспратни платформа останува во 0-1.5mm. ◆ Panasonic серво мотор, Тајван редуктор серво уредот и висока точност пренос решетката опрема. ◆ систем Starfire извршена контрола во кинеско-американските заедничко вложување и Германија Дизајн Софтвер FastCAM со заштеда на авто материјал функција. ◆ Поддршка G код на датотеки на ucancam ...
WhatsApp Интернет разговор!
Емили
Елен