Metal-Non Metal CO2 Laser Cutting Machine

  • Метална и неметална ласерска машина за сечење CO2

    Метална и неметална ласерска машина за сечење CO2

    Оваа опрема е опремена со ла2 цевка ласер, може да се користи за сечење на метален лим, како што се јаглероден челик, не'рѓосувачки челик и неметални материјали како што се акрилик, табла за набори, МДФ, иверица, итн. Има многу предности, како што се мазни рабови за сечење, ослободени од полирање, бучно ослободување, голема брзина на обработка, голема прецизност, помалку отпад и поголема ефикасност. Карактеристики 1. Измешан: метал-не'рѓосувачки челик, јаглероден челик и неметал акрилик, табла, дрво, иверица. 2.Висок прецизен хибриден серво мотор со увезен ...
WhatsApp Интернет разговор!
Емили
Елен