Woodworking CNC Router

 • ЦЦЦ рутер со 4 оски 1325 со алуминиумска Т-слот маса

  ЦЦЦ рутер со 4 оски 1325 со алуминиумска Т-слот маса

  Карактеристики: 1.DA1325T со алуминиумска Т-слот маса е еден од класичните и најпродаваните CNC рутер, изработен од заварен кревет со голема дебелина на квадратни цевки, плоштад Hiwin на плоштад и стабилен мотор и возач со голема брзина. Може да направи сечење и гравирање на многу материјали, како што се МДФ, акрилик, дрво, ПВЦ, итн. И, тоа е широко користено во индустријата за рекламирање и обработка на дрва. 2. Со познати брендови во Кина моќни степер мотори и возачи, линиски шини со линии Hiwin, менувачи на оски XY и пренесување на решетката, Z оска TBI hig ...
 • CNC рутер 1515 со алуминиумна табела со слот за T

  CNC рутер 1515 со алуминиумна табела со слот за T

  Карактеристики: 1.DA1515T со алуминиум Т-слот маса е еден од класичните и најпродаваните рутер CNC, изработен од заварен кревет со голема дебелина на квадратни цевки, плоштад Hiwin на плоштад и голема забрзана степер мотор и возач. Може да направи сечење и гравирање на многу материјали, како што се МДФ, акрилик, дрво, ПВЦ, итн. И, тоа е широко користено во индустријата за рекламирање и обработка на дрва. 2. Со познати брендови во Кина моќни степер мотори и возачи, линиски шини со линии Hiwin, менувачи на оски XY и пренесување на решетката, Z оска TBI hig ...
 • Нов дизајн вакуум масичка за CNC рутер за тешки работи DA1325

  Нов дизајн вакуум масичка за CNC рутер за тешки работи DA1325

  Карактеристики: 1.Овој модел е нов дизајн DA1325 CNC рутер, изработен од заварен кревет со дебелина на квадратна цевка, увезена квадратна железница и голема брзина на пливање и возач. Може да направи сечење и гравирање на многу материјали, како што се МДФ, акрилик, дрво, ПВЦ, итн. Тоа е широко користено во индустријата за рекламирање и обработка на дрва. 2. Машината усвојува заварувачки кревет со квадратен цевка со дебелина од 4мм, така што точноста на машината нема лесно да се деформира. 3. Со Кина познати брендови степер-мотори и возачи, ...
 • ДВД машина за ЦПУ DA2030 / DA2040 вакуумска табела

  ДВД машина за ЦПУ DA2030 / DA2040 вакуумска табела

  Карактеристики: 1.DA2030 / DA2040 е една голема димензија CNC рутер, направена од заварен кревет со голема дебелина на квадратна цевка, увезена квадратна железница и хибриден серво мотор со голема брзина и возач. Може да направи сечење и гравирање на многу материјали, како што се МДФ, акрилик, дрво, ПВЦ, итн. И, тоа е широко користено во индустријата за рекламирање и обработка на дрва. 2. Машината усвојува заварувачки кревет со квадратен цевка со дебелина од 5мм, така што точноста на машината нема лесно да се деформира. 3. Со Кина познати брендови h ...
 • CNC рутер DA2030 / DA2040 со табела со отвори за алуминиум

  CNC рутер DA2030 / DA2040 со табела со отвори за алуминиум

  Карактеристики: 1.DA2030 / DA2040 е една голема големина CNC рутер, обработка на дрво, изработена од заварен кревет со голема дебелина на квадратна цевка, увезена квадратна железница и високобрзински степер мотор и возач. Може да направи сечење и гравирање на многу материјали, како што се МДФ, акрилик, дрво, ПВЦ, итн. И, тоа е широко користено во индустријата за рекламирање и обработка на дрва. 2. Машината усвојува заварувачки кревет со квадратен цевка со дебелина од 5мм, така што точноста на машината нема лесно да се деформира. 3. Со Кина познати брендови моќ ...
 • CNC рутер DA1325L со вакуумска табела со кабинет за внатрешна контрола

  CNC рутер DA1325L со вакуумска табела со кабинет за внатрешна контрола

  Карактеристики: 1. DA1325L со контролен кабинет во внатрешноста на машинскиот кревет, користејќи помалку простор и удобен во работењето, со ниска цена и широка употреба, голема прецизност и обработка на ефикасност, тоа е еден од класичните и најпродаваните CNC рутер. 2. Машината со кинески познати брендови засилувачи на мотори и возачи, линеарниот водич Hiwin железнички 20мм и преносот на решетката овозможуваат брза брзина и прецизност, голем капацитет на вчитување, мазна и прецизна трансмисија, низок шум и подолго работење; 3. Професионална NC ...
 • CNC рутер машина 1530 со табела со слот за алуминиум

  CNC рутер машина 1530 со табела со слот за алуминиум

  Карактеристики: 1.DA1530 со алуминиумска Т-слот маса е еден од класичните и најпродаваните CNC рутер, изработен од заварен кревет со висока дебелина на квадратни цевки, плоштад Hiwin на плоштад и голема забрзана степер мотор и возач. Може да направи сечење и гравирање на многу материјали, како што се МДФ, акрилик, дрво, ПВЦ, итн. И, тоа е широко користено во индустријата за рекламирање и обработка на дрва. 2. Со познати брендови во Кина моќни степер мотори и возачи, линиски шини со линии Hiwin, менувачи на оски XY и пренесување на решетката, Z оска TBI висока ...
 • DADI CNC рутер машина 1325 со табела со слот за алуминиум

  DADI CNC рутер машина 1325 со табела со слот за алуминиум

  Карактеристики: 1.DA1325T со алуминиумска Т-слот маса е еден од класичните и најпродаваните CNC рутер, изработен од заварен кревет со голема дебелина на квадратни цевки, плоштад Hiwin на плоштад и стабилен мотор и возач со голема брзина. Може да направи сечење и гравирање на многу материјали, како што се МДФ, акрилик, дрво, ПВЦ, итн. И, тоа е широко користено во индустријата за рекламирање и обработка на дрва. 2. Со познати брендови во Кина моќни степер мотори и возачи, линиски шини со линии Hiwin, менувачи на оски XY и пренесување на решетката, Z оска TBI hig ...
 • CNC машина DA1325T алуминиумски T-слот за работна плоча

  CNC машина DA1325T алуминиумски T-слот за работна плоча

  Карактеристики: 1.DA1325T со алуминиумска Т-слот маса е еден од класичните и најпродаваните CNC рутер, изработен од заварен кревет со голема дебелина на квадратни цевки, плоштад Hiwin на плоштад и стабилен мотор и возач со голема брзина. Може да направи сечење и гравирање на многу материјали, како што се МДФ, акрилик, дрво, ПВЦ, итн. И, тоа е широко користено во индустријата за рекламирање и обработка на дрва. 2. Со познати брендови во Кина моќни степер мотори и возачи, линиски шини со линии Hiwin, менувачи на оски XY и пренесување на решетката, Z оска TBI hig ...
 • Класичен модел CNC рутер 1325 со вакуумска табела
 • Класичен модел CNC рутер DA1325 вакуумска табела
 • ЦПУ машина DA1625 / DA1530 вакуумска табела

  ЦПУ машина DA1625 / DA1530 вакуумска табела

  Карактеристики: 1.DA1625 / DA1530 обработка на дрво ЦПУ рутер, изработен од заварен кревет со дебелина на квадратна цевка, увезена квадратна железница и високобрзински степер мотор и возач. Може да направи сечење и гравирање на многу материјали, како што се МДФ, акрилик, дрво, ПВЦ, итн. И, тоа е широко користено во индустријата за рекламирање и обработка на дрва. 2. Машината усвојува заварувачки кревет со квадратен цевка со дебелина од 4мм, така што точноста на машината нема лесно да се деформира. 3. Со Кина Познатите брендови степер-мотори и возачи ...
 • CNC рутер машина со повеќе-вретенки

  CNC рутер машина со повеќе-вретенки

  Карактеристики: 1. ЦПУ машина со мулти вретена е една од висока ефикасност и најпродавана машина за обработка на дрво, идеално погодна за масовна обработка. Факултативно може да изберете 2-8 вретена. 2. Водечки серво мотори и возачи, и Y оска со двоен мотор, Тајван линеарен водич железница и прецизно пренесување на решетката овозможуваат машина брза брзина и точност, голем капацитет на вчитување, мазна и прецизна трансмисија, низок шум и работа подолго; 3. Факултативна машина со вакуумски систем, конфигурирана ...
WhatsApp Интернет разговор!
Емили
Елен