CO2 Laser marking machine

  • Mesin Tandha Laser CO2

    Mesin Tandha Laser CO2

    Mesin tandha laser CO2 dikembangake khusus kanggo industri tandha non-logam. Mesin iki kanthi tabung kaca CO2 sing nutup (Pilihan tabung logam RF asli Amerika) , kecepatan kasebut cepet banget lan presisi dhuwur banget. Fitur Mesin 1. Ketepatan kanthi cepet lan kacepetan cepet. Menehi ambane bisa dikontrol kanthi opsional. 2. aplikasi wide. Iki bisa menehi tandha sing paling akeh non-logam. 3. Garis tandha menehi cetha, bisa nahan kuwat nganggo. 4. Sistem optik ditutup, bisa nyegah bledug ...
Ngobrol Online WhatsApp!
Emily